• 1394/04/12 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 920
  • - تعداد بازدید کنندگان: 920
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

مرگ سالانه 170 هزار نفر در جهان در اثر استنشاق گاز رادون / اجراي برنامه ملي پايش

دير کل دفتر سلامت محيط و کار وزارت بهداشت با اعلام آمار مرگ سالانه 170 هزار نفر در جهان در اثر گاز رادون از اجراي برنامه ملي پايش گاز رادون در کشور خبر داد.

277084.mp3 مرگ سالانه 170 هزار نفر در جهان در اثر استنشاق گاز رادون / اجراي برنامه ملي پايش

به گزارش وب دا ، دکتر خسرو صادق نيت، صبح امروز در همايش استاني طرح ملي پايش گاز رادون در دانشگاه علوم پزشکي استان البرز  افزود: وزارت بهداشت به عنوان متولي امر سلامت در کشور و  پيشگيري از بيماري هاي ناشي از محيط که گاه ساخته دست بشر و گاه طبيعت است با مشارکت سازمان انرژي اتمي کشور و دانشگاه علوم پزشکي البرز ، طرح پايش گاز رادون را به صورت پايلوت در البرز آغاز کرده است.


 


 


وي با اشاره به شرايط ويژه جغرافيايي و جمعيتي البرز و همچنين ظرفيت هاي دانشگاه علوم پزشکي البرز، اين استان را  گزينه مناسبي براي اجراي پايلوت اين طرح دانست و  اظهار داشت: در قدم نخست شناسايي مکان هاي در معرض خطر و سنجش ميزان گاز رادون در آن محيط  براي رسيدن به يک درک و آگاهي کامل از محيط  در جهت اقدامات پيشگيرانه ضروري است.


 


دکتر صادق نيت ادامه داد: اين وظيفه  مسئولين ذيربط است که محيط زندگي سالم ، امن و محيط کار ايمن را براي مردم فراهم کنند و بتوانند در برابر معضلات خود ساخته ي بشر (آلودگي هوا ، پرتوهاي مضرو ..) و عوامل محيطي و طبيعي همچون گاز رادون  برنامه ريزي هاي کارشناسانه و اقدامات پيشگيرانه و کنترلي داشته باشند.


 


مدير کل دفتر سلامت محيط و کار وزارت بهداشت افزود: گاز رادون 50 درصد از اشعه هاي خطرناک محيطي  را شامل مي شود که بيشتر از 32 کشور در طي ده ساله  اخير نسبت به شناسايي و برنامه هاي  پيشگيرانه آن اقدام کرده اند.


 


مدير کل دفتر سلامت محيط و کار وزارت بهداشت در پايان ابراز اميدواري کرد: با تلاش و همکاري خوب سازمان انرژي اتمي کشور و دانشگاه علوم پزشکي البرز و همچنين مردم فهيم اين استان بتوانيم اين طرح را به خوبي به صورت پايلوت به اجرا درآوريم.


 


اين طرح به صورت پايلوت کشوري است که در اجراي آن کارشناسان ابزار نمونه برداري را تحويل منازل مي دهند که پس از شش ماه اين ابزار نمونه بازخواني مي شود.


 گاز رادون از درون زمين ممکن است از طريق درزها و شکاف ها وارد منازل شود که براي سلامتي زيان آور است.


 


در اجراي اين طرح، درزهايي که در پايه واحدهاي مسکوني وجود دارد مسدود مي شود تا از نفوذ گاز رادون خاک به داخل منازل جلوگيري به عمل آيد.


 


 يکي ديگر از راه هاي پيشگيري از عوارض گاز رادون ، حفاري چاه هايي در سطح همکف واحدهاي مسکوني است.


 


آغاز طرح ملي پايش گاز رادون در ساختمانهاي مسکوني با برگزاري يک همايش آموزشي يک روزه با حضور 130 نفر از کارشناسان بهداشت محيط استان البرز همراه شد.


 


  • گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 277084
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings