• 1396/05/30 - 04:16

بازديد وزير محترم بهداشت و جمع همراه از بيمارستان

.

277153.mp3 بازديد وزير محترم بهداشت و جمع همراه از بيمارستان
awt imageawt imageawt imageawt image

جناب آقاي دکتر قاضي زاده هاشمي وزير محترم بهداشت به همراه آقاي مهندس محمودي نماينده محترم شهريار در مجلس شوراي اسلامي، آقاي دکتر مير اسماعيلي رياست محترم دانشگاه ، آقاي دکتر پايدار ،معاون محترم درمان ،اقاي دکتر مبارکي ، آقاي دکتر پازکي مديريت محترم روابط عمومي دانشگاه وجمعي از همراهان شب گذشته طي بازديد از بيمارستان در جريان روند توسعه کمي و کيفي بيمارستان ، طرح هاي در دست اقدام ،خصوصا پروژه عظيم ده هزار متر مربعي در 7 طبقه (در حال ساخت)بلوک زايمان و آزمايشگاه ....و پروژه هاي جديد که در سال جاري آغاز وبه بهر برداري رسيده است (توسعه فضاي دارو خانه ، اورژانس ....) قرار گرفتند.جمع مذکور طي بازديد از بخش هاي مختلف بيمارستان به بررسي کمبود ها و مسائل فرا روي  توسعه کمي و کيفي بيمارستان پرداخته و وقول همکاري   و مساعدت لازم را جهت جلب رضايت حداکثري مراجعين و بيماران اين بيمارستان دادند.مراجعه و بازديد مسئولين ذيربط خود باعث قوت قلب و روحيه پرسنل اين مرکز درماني جهت بهبود هر چه بيشتر ارائه خدامت درامني به مراجعيه محترم اين مرکز مي باشد.

• گروه اخبار : [اخبار پايگاه]
: