• آموزش
  • منوی هفتم
  • منوی هشتم
  • [__CODE __LIST_FROM_PAGES__ CODE__]
dfhsdf                                                            adfgdfg         dh        AWT IMAGEdfg

. قدردانی از نوه شهید به دلیل اهدا قلک خود برای ساخت بیمارستان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۳۰ |
AWT IMAGE

در مزاسم گلریزان جهت اخذ مشارکت های مردمی برای تکمیل پروژه 300 تخت خوابی بیمارستان امام خمینی شهریار نوه شهید حسن سمائی با اهداء قلک خود  در این امر خدا پسندانه مشارکت کرد. این عامل باعث گردید که در بازدید روزگذشته دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر محترم بهداشت از این مرکز اقای وزیر به ریاست بیمارستان (اقای دکتر مرعشی نجفی و مدبریت بیمارستان اقای بالوئی ) ماموریت دهند که با خرید یک  عدد دوچرخه و اهدا آن به این فرزند شهید از ایشان تقدیر گردد. ریاست بیمارستان  با خرید دوچرخه و حضور در منزل این نوجوان فداکار از ایثار او قدردانی کردند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 153 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر